Reportatge de Llatins per Catalunya T.V: Inauguració de l'exposició "Memòria d'un oblit"

diumenge, 23 de maig del 2010




El passat dijous 20 de maig, la III Marato artística "Per Colòmbia un Cant a la Vida" va començar amb la inauguració de l'exposició "Memòria d'un oblit". Van estar presents Mario Torino, artista creador de L'exposició "Desapareguts Assassinats", i Dani Lagarto Fernandez, qui va projectar l'exposició anomenada "(13) 25 Al principi va ser la paraula: Colòmbia". Dani a més va fer participar al públic, convidant-los a van llegir els testimonis de 13 dones víctimes de la guerra a Colòmbia
.
L'acte va tancar-se amb la presentació inspiradora del grup Balam, compost per la vocalista Marlen Mendoza Morteo i Emmanuel López Villatoro a la guitarra, ambdós Mexicans, i que amb la seva aportació van solidaritzar-se amb la lluita pels drets humans a Colòmbia.

El proper dimarts 25,a les 19:00h, es projectarà el documental realitzat per Erika Antequera: 'La història que no van contar' i el dijous 27, a les 19:00h, un dia abans de la inauguració de la Marató, es projectarà 'Trelew.Argentina 2003'.

Esperem comptar amb la vostra presència en els actes previs a la gran Marato, dintre dels quals s'inclou l'acte inaugural, el divendres 28 de maig a les 19:00 h., amb la representant del MOVICE, Marcela Duarte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada