Demà dissabte, Manifestació contra el feixisme i el racisme i diumenge 21 protesta de la celebració d’un acte feixista

divendres, 19 de novembre del 2010




Llatins per Catalunya s'uneix a la manifestació convocada per la plataforma "Unitat contra el feixisme i el racisme" convoquen a la manifestació del proper dissabte 20 de Novembre per tal de mostrar el rebuig de la societat civil catalana a l'augment del feixisme i el racisme que estem patint.

En un moment i un context com l'actual és molt important que tots i totes ens unim per sortir al carrer a dir "PROU" a aquesta situació i fer un crit per la convivència en la diversitat.
Prou de partits polítics xenòfobs;

Prou de discursos demagògics que ens divideixen;

Prou de manipulacions; prou d'enfrontar-nos;

Prou de racisme i xenofòbia;

Aturem el feixisme a casa nostra i arreu.


Dissabte 20 de novembre, 17h
Plaça Universitat, Barcelona

· La campanya per a les eleccions autonòmiques ja es preveu impregnada de racisme, i fins i tot de feixisme. Per fer front a aquesta amenaça a la nostra convivència es durà a terme un sèrie d'activitats arreu del territori, de les quals aquesta manifestació unitària serà la principal.

· Més informació i per adherirt'hi:

info@unitatcontraelfeixisme.org · http://unitatcontraelfeixisme.org · http://www.facebook.com/unitatcfr ·


Acte per la democràcia, i per protestar davant la celebració d'un acte feixista a l'Hotel Catalònia Plaza. Diumenge 21 de novembre, 12h, Plaça Espanya, Barcelona

Si us plau, difoneu aquest missatge a persones i entitats dels barris de l'entorn de Plaça Espanya

Hem descobert que l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, a Plaça Espanya, acull un acte electoral feixista, el diumenge 21 de novembre, a les 12h. Es tracta de l'acte central electoral de Plataforma per Catalunya, i anuncien la participació de dirigents feixistes d'Àustria i de Flandes. Hem escrit a l'hotel per demanar que anul·lin aquest acte. Si us plau, envieu-los un correu a comercial@hoteles-catalonia.es i aplaza.convenciones@hoteles-catalonia.es. (Model de carta: http://unitatcontraelfeixisme.org/2010/11/10/placa-espanya/ )

També pensem produir cartells per col·locar al barri, per demostrar l'oposició local als feixistes.

Si no s'anul·la, durant l'acte xenòfob celebrarem un acte nostre dins la Plaça, amb parlaments i actuacions musicals en defensa de la democràcia i contra el feixisme. On la manifestació del 20-N té caràcter nacional, el 21-N serà una acció de Barcelona.

Durant els propers 10 dies, la campanya central d'Unitat contra el feixisme i el racisme haurà de dedicar gran part dels seus esforços a la manifestació unitària del 20-N, així com a impulsar la campanya a comarques (Vallès Occidental, Osona, Baix Camp, Garraf…).

Per aquest motiu, la protesta davant aquesta incursió feixista a Plaça Espanya dependrà principalment dels barris propers. Fem una crida especial a la gent i a les entitats de Sants, Poble Sec, Raval, l'Esquerra de l'Eixample…, perquè s'uneixin a la crida "Fora feixisme del nostre barri i de la nostra ciutat".

La millor resposta als feixistes és que, allà on vagin, nosaltres enfortim el nostre moviment. Ja ha passat en altres pobles, ara li toca a Barcelona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada