Projecte: La dona, teixint cultures

dimarts, 7 d’agost de 2012Organitzen:

Fundació Guné, Llatins per Catalunya, CENDA i CASC amb el patrocini de l'Ajuntament de Barcelona, des de setembre del 2012 començaran a desenvolupar el projecte "La dona, teixint cultures".

Objectiu:

Aquest projecte té com a objectiu fomentar el coneixement de la realitat social i cultural de les dones immigrantes més enllà dels tòpics i esterotips que les envolten, mitjançant la creació d'un espai d'interacció on articles, entrevistes i vídeos trencaran el nostre imaginari que ens envolta.

Accions:

Per a la creació d'aquest espai, ens hem plantejat la realització d'una trobada, per definir aquells tòpics i estereotips que es diuen de cada col·lectiu. Una trobada dirigida a les entitats que treballen a favor de la interculturalitat, tècnics en immigració i inclusió social i a dones immigrants i autòctones.

La finalitat de la trobada, en una primera fase, és definir aquells estereotips que dificulten en major grau la convivència entre les persones de diferents orígens que resideixen a la ciutat de Barcelona. Una vegada identificats, es realitzarà un taller de documental social dirigit a dones immigrants i autòctones amb perfils hetereogéneos, per apropar a les dones al llenguatge audiovisual aprenent a generar discursos sobre la realitat que les envolta i d'aquesta forma crear un espai d'interacció, estimulant el diàleg i el coneixement mutu. Un dels objectius de taller és crear unes peces audiovisuals que mostrin la realitat social i cultural de les participants i trenqui amb aquesta imatge estereotipada que es té d'elles.

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua vòng tay pandora từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina