Visionat de 'La dona teixint cultures' 2012

dilluns, 4 de febrer del 2013




 'La dona teixint cultures' projecte finançat per 'La Caixa' amb el suport l'Ajuntament de Barcelona  ha donat pas a un espai de reflexió, que ens ha servit de marc per construir la història de 4 dones de les comunitats més representatives que viuen a Barcelona. La Xina, el Marroc, Brasil i Guinea, són els països protagonistes, on cadascuna d'aquestes dones trenca amb el tòpic que s'ha construït sobre elles. Dones que gràcies al seu periple de migració han aportat tant o més del que han rebut  i d'aquesta manera cada dia fan de Barcelona una ciutat que pot presumir de tenir una gran riquesa cultural.

Els convidem a veure el resultat d'aquest treball el dijous 7 de febrer a les 17:00 a la Fundació Antoni Tàpies, Aragó 255, on s'han dur a terme durant el mes de gener del 2013 debats a l'entorn de conceptes com immigració, identitat, discriminació, feminisme, estereotip, dintre del marc de l'arxiu intinerant de video performance:  re.act.feminism

Un cop finalitzada la projecció, s'obrirà un espai de reflexió amb les coordinadores del projecte  Omaira Beltrán de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i Anna Alié Zanini a mésrealitzadora del documental.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada