Taller "Esborrem estereotips, creem diversitat"

dimecres, 27 de març del 2013
Us convidem al taller "Esborrem estereotips, creem diversitat" que es realitzarà durant els mesos d'Abril i Maig al Centre Cívic Pati Llimona.

El taller s'emmarca dins del projecte "La dona, teixint cultures". Un projecte que vol donar a conèixer la realitat de les dones immigrants més enllà dels tòpics i estereotips que les envolten.

Per poder realitzar les peces, estem fent uns tallers, dirigits a aquelles dones que no es senten identificades amb la imatge que es representa d'elles i que vulguin introduir-se al llenguatge audiovisual per poder mostrar les seves històries de vida.

El taller estarà dividit en dues fases de treball, la primera, serà una fase d'introspecció on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu reconeixent-nos com a dones que tenim les nostres vides, les nostres lluites i que ens allunyem de les etiquetes que ens imposen. En la segona fase treballarem l'escriptura del guió de les nostres històries per fer la gravació posterior. Buscant un retrat intimista per aconseguir moure l'imaginari de les persones.

Si estàs interessada en participar en el taller escriviu un email a l'Omaira, info@llatins.org i/o l'Anna info@fundaciogune.org

Amb entusiasme esperem que sigui del vostre interès,

Moltes gràcies,

Omaira&Anna

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada