Crea el teu propi curtmetratge: Invitació Taller "Esborrem estereotips, creem diversitat" 2014

divendres, 6 de juny de 2014


Us convidem al taller "Esborrem estereotips, creem diversitat" que es realitzarà durant els mesos de Juny i Juliol al Casal d'Entitats Mas Guinardó. El taller s'emmarca dins del projecte "La dona, teixint cultures". Projecte que vol trencar amb les imatges estereotipades que es té de la dona.

El taller va dirigit a aquelles dones que no es senten identificades amb la imatge que es representa d'elles i que vulguin introduir-se al llenguatge audiovisual per poder mostrar les seves històries de vida.

El taller són 6 sessions de 2h i estarà dividit en dues fases de treball, la primera, serà una fase d'introspecció on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu reconeixent-nos com a dones que tenim les nostres vides, les nostres lluites i que ens allunyem de les etiquetes que ens imposen. En la segona fase treballarem l'escriptura del guió de les nostres històries per fer la gravació posterior. Buscant un retrat intimista per aconseguir moure l'imaginari de les persones.

Inici taller: Dijous 12 de Juny a les 18h
Lloc: Casal d'Entitats Mas Guinardó
c/ Pl. Salvador Riera 2, Barcelona
1 comentari:

  1. Before you dive into the slots action, ensure you’ve obtained your bases covered.Take a second to implement bankroll administration into your session. Bonus round - a mini-round within a slot game that grants further winnings. The finest online slots may be difficult search out|to search out}, but you now have nine of the very best 카지노사이트 sites in a single place to choose from|to choose from}.

    ResponElimina