‘DonesArt’, taller de videoart gratuit a l’estiu

dijous, 3 de juliol del 2014



El taller s'emmarca dins del projecte "Donesart". Un projecte que ha estat una iniciativa de la Fundació Antoni Tàpies i l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, finançat per l'Obra Social 'La Caixa'. Aquesta activitat  estarà dirigida per l’artista Lucía Egaña i té com a objectiu utilitzar el videoart com fil conductor per reflexionar sobre els estereotips i transformar l'imaginari social intercultural de la ciutat de Barcelona.

Per poder realitzar les peces, estem fent uns tallers, dirigits a aquelles dones (immigrants i nadiues) que no es senten identificades amb la imatge que es representa d'elles i que vulguin introduir-se al llenguatge audiovisual per poder representar-se a través del videoart.

El taller estarà dividit en dues fases de treball, la primera, serà una fase d'introspecció on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu per a redescobrir-nos com a dones, amb nosaltres mateixes i amb els altres, utilitzant l'art com a referència de noves mirades. En la segona fase, treballarem els principis bàsics per a la realització d'un videoart, com són, el material d'enregistrament, les diferents classes de videoart per aconseguir com a resultat un retrat col·lectiu que moguin els imaginaris femenins que ens envolta.

Dies: 21, 22, 23 i 24 de juliol i dues sessions per determinar al mes de setembre | Activitat per a adults Horari:  Matins: 10.00 a 12.00 h.  o Tarda: 16:30 - 18:30 h. | Preu: Gratuït | Servei de guarderia inclòs. 
Inscripcions: Omaira  Beltrán (info@llatins.org) i/o la Linda  Valdés lvaldes@ftapies.com .



DonesArt és una iniciativa de la Fundació Antoni Tàpies i L’Associació Intercultural Llatins per Catalunya finançada per l’Obra Social ‘la Caixa’.

Més informació:
www.fundaciotapies.org i www.llatins.org


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada