#StopMareMortum No mes genocidis migratoris al mar Mediterrani

dilluns, 27 d’abril del 2015



Diverses entitats, entre elles Llatins per Cataklunya, ens unim per denunciar el decàleg de propostes de la CE i les tradicionals polítiques europees que no donen una resposta humanitària als milers de morts al mediterrani ni al rerefons d’aquestes.

24 d’abril de 2015.- El proper dilluns 27 d’abril, diverses entitats, sindicats i partits polítics sota el nom “Stop Mare Mortum. Plataforma aturem el genocidi al mar Mediterrani”, convoquem a la ciutadania a mobilitzar-se davant la seu de la Comissió Europea (C/Provença amb Passeig de Gràcia) de Barcelona a les 19h per a denunciar i condemnar el Genocidi Migratori en que està convertint el mar Mediterrani en un cementiri.

De nou som testimonis del drama del Mediterrani, on diumenge passat (19 d’abril) van perdre la vida més de 800 persones que fugien de conflictes armats i de la pròpia precarietat dels seus països d’origen. Segons estimacions de la Organització Internacional per a les Migracions, es calcula que durant el 2015 poden arribar a perdre la vida intentant arribar a Europa fins a 30.000 persones. 

Des de Stop Mare Mortum creiem que les polítiques europees no donen resposta humanitària al patiment de persones que es veuen obligades a fugir de casa seva i que es continua veient la immigració irregular com una vulneració de les fronteres europees. El decàleg presentat aquesta setmana per la Comissió Europea (CE) no dóna les respostes necessàries a aquest problema i és per això que demanem a la gent que es mobilitzi per fer pressió als governants. 

Stop Mare Mortum hem elaborat un manifest de denúncia i demana a tothom que s’hi adhereixi. 

CONVOCATÒRIA:
DIA: Dilluns 27 d’abril de 2015
HORA: 19h (atenció a la premsa 18:45h)
LLOC: Davant la Comissió Europea a Barcelona
(C/Provença amb Passeig de gràcia)
stopmaremortum@gmail.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada