La plaça Universitat de Barcelona es converteix per Sant Jordi en un espai d’inclusió i cohesió social

dilluns, 26 d’abril del 2010


Centenars de persones van passar per la plaça Universitat de Barcelona el dia de Sant Jordi per assistir a la jornada "El català, llengua comuna". Per sisè any consecutiu, la Plataforma per la Llengua i 22 entitats van organitzar aquest acte, que té com a objectiu destacar el català com a element d'inclusió de les persones nouvingudes i de cohesió social. La jornada es va dividir en dues parts: al matí, l'escola Ferran Sunyer va acollir tot d'activitats i tallers, i a la tarda, la música va ser la protagonista, amb actuacions que van potenciar la col·laboració entre grups i músics d'origen català i d'origen nouvingut. Podeu visitar el lloc web www.plataforma-llengua.cat/santjordi2010.

Les entitats que enguany van coorganitzar l'acte són les següents: Plataforma per la Llengua, Asociación de Mujeres Ecuato-guineanas E'Waiso Ipola, Asociación de Profesionales Bolivianos en Barcelona (APBB), Associació Catalana de Residents Senegalesos, Associació Cultural, Educativa i Social Operativa de Dones Pakistaneses (ACESOP), Associació d'Amics del Poble Marroquí (ITRAN), Associació d'Estudiants i Investigadors Xinesos de Catalunya, Associació de Dones Amazigues Tamettut, Associació de Treballadors Immigrants i Marroquins de Catalunya (ATIMCA), Associació de Treballadors Pakistanesos, Casa Eslava, Centre Cultural Islàmic Camí de la Pau, Centre Bolivià Català, Comunitat Palestina de Catalunya, Cornellà Sense Fronteres (membre del grup Agraw Amazic N Katalunya), El Mirador dels Immigrants, Els Altres Andalusos, Espazo Galego dos Països Catalans, Federació d'Associacions Americanes de Catalunya (FASAMCAT), Federació d'Entitats Bolivianes a Catalunya (FEDEBOL), Federación de Entidades Ecuatorianas en Catalunya (FEECAT), Rede.cat i Veu Pròpia.

L'acte va estar patrocinat per Abacus Cooperativa i va tenir el suport d'institucions públiques com la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, i de diverses entitats i mitjans de comunicació.

Link original 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada