Interculturalitat compartint llengües

dimecres, 30 de juny del 2010El jardí de les llengües és un punt de trobada organitzat per Llatins per Catalunya en col.laboració amb Olokuti on les llengües són les protagonistes. Intercanviar idiomes és fer bescanvi de cultures i és el que treballarem aquest estiu.

De moment, s'han format 6 grups d'intercanvi: Castellà, català, anglès, portuguès, alemany i àrab. Des dels seus inicis el jardí de les llengües ha experimentat alguns canvis, però finalment s'ha acordat l'hora de trobada a les 18:00 h els dilluns i els dimecres. En el vídeo parlem de una trobada els dissabtes, no en feu cas, ha quedat anulada. No obstant això, si els participants volen reunir-se el dissabte o qualsevol altre dia en el jardí de Olokuti, al carrer Astúries 36, ho poden fer. El jardí esta obert de 11:00 del matí a 21:00 de la nit.

Tots i totes són benvinguts durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. Poden inscriure's en la xarxa ning: http://jardillengues.ning.com/ o enviar un correu a jardillengues@zoho.com.
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada