Presentació i mostra del taller de videoart DonesArt a la Fundació Antoni Tàpies

dilluns, 13 d’octubre del 2014

El dijous vinent 16 d’octubre, a les 19.00 h, tindrà lloc la presentació del treball realitzat al taller de videoart DonesArt, celebrat entre els mesos de juliol i setembre de 2014 a la Fundació Antoni Tàpies. Aquest taller, a càrrec de l’artista Lucia Egaña, ha tingut com a idea central la reflexió al voltant de les problemàtiques d’identitat, estereotip i gènere. L’acte de presentació es realitzarà a l’auditori de la Fundació Antoni Tàpies. Activitat oberta al públic general. Entrada gratuïta.

Les persones interessades a conèixer els vídeos i el procés de creació del taller DonesArt també podran visitar una mostra amb els materials i les peces desenvolupades. Aquesta mostra estarà oberta els dies 17, 18 i 19 d’octubre de 17 a 19 h a l’espai Arts combinatòries de la Fundació Antoni Tàpies.

El projecte DonesArt és una iniciativa adreçada a persones de tota mena interessades a reflexionar sobre les maneres en què es construeix socialment la representació. El taller es va plantejar com una introducció al llenguatge audiovisual a partir del qual generar nous imaginaris mitjançant la producció de videoart.

La forta acceptació de la proposta, que es va fer palesa a través de l’èxit de la convocatòria, posa de manifest la necessitat de dur a terme activitats on s’entrecreuin l’art, el gènere i la interculturalitat .

El projecte DonesArt ha estat finançat per l’Obra Social La Caixa i organitzat per la Fundació Antoni Tàpies i l’Associació Intercultural Llatins per Catalunya.

Més info: http://www.fundaciotapies.org/blogs/donesart/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada