SOM RAP participa a la X edició del Fòrum contra les violències de gènere

dijous, 13 de novembre del 2014
El Fòrum són unes jornades anuals que organitza la Plataforma Unitària contra la Violència de Gènere des de l’any 2005. Des d’aleshores s’ha consolidat com un punt de trobada i de reflexió de tota la ciutadania sobre els temes d’actualitat al voltant de la violència masclista.

Des de principis d’any treballem per elaborar els continguts conjuntament amb les entitats adherides, i totes aquelles persones que estiguin interessades, a través d’un grup de treball que es reuneix periòdicament. Si vols participar en aquest procés, contacta amb nosaltres!

El Fòrum està obert a tota la ciutadania, però es programen activitats dirigides a població més específica: joves i adolescents, mares, pares i famílies, professionals de la salut, de l’educació, de la informació, del món jurídic i de la seguretat, i al teixit social i associatiu.

El divendres 14 a les 12:30 en el lliurament de premis del Concurs per l'Eradicació de la Violència masclista, SOM RAP, el Taller de Rap de l’Associació Intercultural Llatins per Catalunya hi participa amb una peça sobre violència masclista.Consulta aquí el programa del X Fòrum (13, 14 i 15 de novembre de 2014)
Fes la teva incripció gratuíta!
Més info

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada