SOM RAP taller gratuït per a joves a Barcelona

dimarts, 4 de novembre del 2014

Som RAP és una iniciativa de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu és escoltar i donar eines musicals als més joves i aprofundir el concepte del RAP. La música Rap és una de les manifestacions artístiques que permet entreveure l'inconformisme que es gesta entre els menors respecte a la societat on viuen i per això pot ser una eina educativa per als i les joves de Barcelona.

Amb aquest objectiu, s'organitzen sis tallers gratuïts a l'espai Jove La Fontana els dissabtes 8, 15, 22,29, de novembre i 13 i 20 de desembre.

El taller serà coordinat pel cantant de Rap ATHANOR (Abel Bascuñana), amb la participació d'altres rapers que compartiran amb els joves la història del Rap i tècniques de composició i producció musical per a l'elaboració d'una peça conjunta.

-----

Som RAP es una iniciativa de la Asociació Intercultural Llatins per Catalunya, con el apoyo del Ajuntament de Barcelona. El objetivo es escuchar y ofrecer herramientas musicales a los más jóvenes y profundizar en el concepto del Rap. La música Rap es una de las manifestaciones artísticas que permite entrever el inconformismo que los chicos tienen sobre la sociedad donde viven y por ello puede ser una herramienta educativa para los y las jóvenes de Barcelona.

Por esta razón se organizarán seis talleres en el espacio Joven La Fontana los sábados 8, 15, 22,29, de noviembre y 13 y 20 de diciembre.

El taller será impartido por el cantante de Rap Athanor (Abel Bascuñana), con la participación de otros raperos que compartirán con los jóvenes la historia del Rap y técnicas de composición y producción musical para la elaboración de una pieza conjunta.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada