El Jardí de les Llengües

dimarts, 1 de juny del 2010

El Jardí de les Llengües és un espai gratuït i voluntari d'intercanvi d'idiomes i cultures que es durà a terme dos dies a la setmana al barri de Gràcia de Barcelona, concretament al Jardí d'Olokuti, al Carrer Astúries, 36, ben aprop de l'estació de metro 'Fontana' (L3). 
Clicant aquí podeu veure la situació del jardí en un mapa.

Horaris de les trobades:

A partir del 2 de juny del 2010, s'inicien les trobades tots els dimecres de juny, juliol, agost i setembre de les 16:00 fins les 20:00 i tots els dissabtes de les 12:00 a les 15:00h. La participació és gratuïta. No cal apuntar-se préviament. Només cal que assistiu a les trobades i contacteu amb la coordinadora. Tanmateix, la organització ha creat una xarxa social virtual per si voleu fer un primer contacte amb els membres que ja hi ha inscrits. 

El funcionament de l'intercanvi és ben senzill. La idea és que la meitat del temps es parli una de les llengues i l'altra meitat es parli i treballi l'altra llengua. Per a més informació podeu trucar a l'organització del jardí: 665 30 97 04 o escriure al mail jardillengues@aol.com

Webs:

Organitzadors: 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada