Feng-Shui amb la psicóloga argentina Norma Mariposa

dijous, 3 de juny del 2010


Avui dijous, 3 de Juny del 2010, a les 19:00h. tindrà lloc la conferència d'introducció a la cultura del Feng-Shui organitzada per Llatins per Catalunya que se celebrarà al jardí d'Olokuti (Carrer Astúries, 36 de Barcelona)  i a càrreg de la psicòloga argentina Norma Mariposa.

L'entrada és lliure i no cal reserva prèvia. La xerrada serà una aproximació al Feng Shui per esbrinar com  podem beneficiar-nos d'aquesta tècnica mil.lenària que usaven antigament els pagesos orientals per assegurar que les seves collites arribessin a bon terme i poder garantir la e la seva abundància. El Feng Shui es fonamenta en l'observació i l'acció i considera que aquests dos aspectes poden aportar un bon fluir d'energia per aconseguir els objectius que desitgem, també en l'activitat artística i cultural. 

De la mà de Norma Mariposa, buscarem respostes a preguntes com ara:

- En l'actualitat, com ens podem beneficiar del feng shui?
- Es parla molt, però com puc jo mateix beneficiar-m'hi?
- Què fa el Feng Shui i com ho fa?
- Puc jo mateix canviar la meva pròpia casa i beneficiar-me de les facultats del Feng Shui?

Mitjançant accions senzilles es pot aprendre a moure l'energia Chi d'una casa i millorar els aspectes que necessitem: la salut, la família, els fills, els estudis, el treball, la parella, etc. ¡Podrem refrescar els nostres cases de vitalitat!

A la xerrada és convenient portar un petit plànol de la nostra casa per poder-lo estudiar i un llapis. La durada aproximada de la xerrada serà de una hora i mitja. Per a més informació, podeu escriure a: normariposa@yahoo.com o info@llatins.org o trucar al tel 93 217 00 70

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada