Presentació Càtedra Medellín-Barcelona

dimecres, 9 de juny del 2010

El proper 10 de juny a les 19h al Museu Marítim de Barcelona s'inaugura La presentació de la Càtedra Medellín-Barcelona, promoguda per la Fundació Kreanta.
L'acte està organitzat per la Fundació Kreanta i l'Ajuntament de Barcelona i amb la col-laboració de Casa Amèrica Catalunya i el Museu Marítim de Barcelona.

Medellín és una de les ciutats més desenvolupades de Colòmbia, l'única que té metro i que durant els últims anys s'ha donat a la tasca de tranformar els espais públics per donar cabuda a la cultura i l'educaci
ó. 
La Càtedra Medellín-Barcelona (www.catedramedellinbarcelona.org) neix  amb  l'objectiu d'establir una relació de cooperació, estable i de  continuïtat, entre les societats civils medellinenca i barcelonina per  dur a terme la transferència, intercanvi i generació de coneixement entre els seus ciutadans, empreses, entitats i institucions en els  àmbits de cultura, educació i ciutat.
Les accions que s'han dut a terme en aquest marc al llarg del 2009 i fins al moment són la formació i intercanvi de docents, professionals i experiències pràctiques de les xarxes d'escoles municipals de música i de les xarxes municipals de biblioteques d'ambdues ciutats.

La presentació de la Càtedra serà una ocasió per conèixer els objectius d'aquesta iniciativa, els projectes que s'estan duent a terme, i les propostes de futur que hi ha en el marc de la Càtedra Medellin Barcelona.

Cal confirmar assistència a: info@catedramedellinbarcelona.org

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada