L'Associació Intercultural Llatins per Catalunya dona suport al Fòrum Social Contra la Islamofòbia 2016

divendres, 5 de febrer del 2016L'Associació Intercultural Llatins per Catalunya s’ha adherit al Fòrum Social Contra la Islamofòbia, iniciativa promoguda per l'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, on participen centenars d’entitats adherides, que impulsaran a partir del 19 de febrer una sèrie d’activitats per combatre la islamofòbia i promoure la convivència i la pau. Entre aquests actes s'inclou una jornada el 20 de febrer, contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia i una manifestació programada pel 19 de març amb la mateixa temàtica.

El manifest del Fòrum apel·la a la defensa de la solidaritat i unitat, sense importar les diferències de religió, d’origen, de gènere, de color de pell, d’idioma, d’orientació sexual, davant de la creixent “islamofòbia” que ha proliferat a Europa després dels fets violents a França especialment.

Per tant, com el centenar d’entitats socials, el moviment veïnal català s’uneix a la crida: Drets humans per a tothom!#StopIslamofòbia! #StopAntisemitisme! Feixisme mai més!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada